Ring for et uforpligtende tilbud 51 24 84 70

Gasservice​

​Der er penge at spare i et velholdt gasfyr.

En serviceaftale er en slags forsikringsordning. Med en gasserviceaftale, får du udført regelmæssige eftersyn på dit gasfyr. Vi husker dig automatisk på hvornår det er tid til at få udført eftersyn og vi sikrer en vedligeholdelse af gasfyret og afhjælper eventuelle driftsstop.

Vi udfører service hos både private kunder, for boligselskaber og andre erhvervs ejendomme. Med andre ord - vi har stor erfaring inden for servicering af gasfyr. Mere end 2000 servicekunder kan ikke tage fejl!

Vi udfører naturgasservice på de fleste slags produkter - såsom Geminox, Bosch, Vaillant, Weishaupt, Milton, Saunier Duval m.m. Vores lager og servicevogne er veludstyrede med reservedele, så vi kan afhjælpe de fleste situationer.

Vi kan tilbyde fleksible serviceaftaler alt efter kundernes behov. Serviceaftalen kan tilbydes som enten en 12 eller en 24 måneders aftale, og er der tale om en boligforeningen der ønsker at tegne en samlet serviceaftale på mere end 10 kedler, så beregner vi gerne en samlet pris på en serviceaftale.

Tryk her for at læse gasservicekontrakt

​"Arbejdet var vel forberedt og udført hurtigt og professionelt."

Ebbe, Ringsted

​"Jeg har altid været tilfreds med Højlands VVS. Sonni laver altid et godt stykke arbejde og er til at regne med. "

Claus, Sorø

​"Yderst tilfreds med udført opgave og pris ikke mindst :) "

Per, Store Merløse

​"Var fint tilfreds med arbejdet som blev udført. Badeværelset er blevet som vi havde håbet på."

Michael, Sorø

Et godt tilbud - Tlf.: 51 24 84 70