Ring for et uforpligtende tilbud 51 24 84 70

Naturgas, gaskedel og naturgasservice

​Højlands VVS ApS i Sorø har stor erfaring med naturgas, gaskedler og naturgasanlæg - herunder med installation af naturgas og naturgasservice i hele Sydsjælland.

Hvis du allerede har naturgas, kan vi udskifte din gaskedel

​Hvis du allerede har naturgas, men din gaskedel har mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at blive en god forretning for både din varmeøkonomi og miljøet at få os til at installere en ny naturgaskedel. Forud for overgang til naturgas eller udskiftning af en gaskedel vil vi altid tilbyde en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, så du selv kan se og selv kan vurdere, hvad der vil være bedst for dig, din økonomi og miljøet.

Naturgas er det reneste af fossile brændsler, og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal køre på naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr, eller skal dit naturgasfyr kombineres med solvarme? Derfor står vi altid klar med råd og vejledning, før du træffer dit valg i forbindelse med naturgas.

Der er mange fordele ved at benytte naturgas

​Der er mange fordele ved naturgas. Den danske naturgas kommer fra Nordsøen og kommer ud til forbrugernes naturgasanlæg via gasnettet. Naturgas er mere miljøvenligt end oliefyr og el-varme, men også meget billigere, ligesom det er nemt og enkelt.

Når du køber et naturgasanlæg hos Højlands VVS ApS, er du i trygge hænder - også i garantiperioden. Du er som forbruger sikret 2 års købelovsgaranti, men vi giver mere end det. En normal garanti dækker blot inden for normal arbejdstid, men vores garanti gælder også udenfor, hvis du oplever driftsstop i perioden mellem oktober og april. Det fungerer derved på samme måde som med en serviceaftale.

Når garantiperioden er overstået, sender vi automatisk et tilbud på en løbende serviceaftale. Ligeldes tilbyder vi naturgasservice på alle gaskedler som led i en fast aftale eller ad hoc.

Ring til os på telefon 51 24 84 70 eller skriv til sonni@hoejlands-vvs.dk for at høre mere om naturgasanlæg eller for at få et tilbud på en gaskedel eller naturgasservice.

​"Arbejdet var vel forberedt og udført hurtigt og professionelt."

Ebbe, Ringsted

​"Jeg har altid været tilfreds med Højlands VVS. Sonni laver altid et godt stykke arbejde og er til at regne med. "

Claus, Sorø

​"Yderst tilfreds med udført opgave og pris ikke mindst :) "

Per, Store Merløse

​"Var fint tilfreds med arbejdet som blev udført. Badeværelset er blevet som vi havde håbet på."

Michael, Sorø

Et godt tilbud - Tlf.: 51 24 84 70