Ring for et uforpligtende tilbud 51 24 84 70

​Varmepumpe - installation af sol og jordvarme

​Højlands VVS kan installere solvarme og jordvarme, ligesom vi kan installere en varmepumpe. En varmepumpe kan blandt andet være luft til luft eller luft til vand. Vi har i det hele taget stor erfaring med varmesystemer.

Luft til vand varmepumpe frem for oliefyr

​Du kan spare op i retning af 50 procent på din varmeregning ved at gå fra oliefyr til en varmepumpe, der pumper luft til vand. Det er således både en miljø- og økonomivenlig løsning. Jordvarme er billigere end en varmepumpe, men et jordvarme-anlæg kræver en tilstrækkelig stor have. Har du det, så kræver det, at din have graves op. Luft til vand-varmepumper kan benyttes til både rumopvarmning og brugsvandsopvarmning.

Luft til luft varmepumpe ved el-varme

​Hvis du derimod har el-varme kan du overveje en varmepumpe, der pumper luft til luft. Denne form for varmepumpe er især anvendt i sommerhuse, men der er også flere og flere helårsboliger, der får installeret luft til luft-varmepumper.

Jordvarme-anlæg er billige i drift

​Jordvarme er oftest den billigste løsning i drift, fordi det øvre jordlag får tilført store energimængder om sommeren, der gemmes i jorden, indtil det bliver vinter. Det vil sige, at en varmepumpe, der er baseret på jordvarme, kan trække gratis energi ud af jorden året rundt. Solvarme kan derimod ikke udnyttes optimalt i samme grad.

Solvarme er en fleksibel løsning

​Hvis du ikke ønsker en varmepumpe med luft til vand eller jordvarme, kan du overveje en solfanger. Her er det især en fordel, hvis du tænker solfangeren ind i forbindelse med en eventuel om- eller tilbygning. Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning, der let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, som du har i huset.

Kontakt os på telefon 51 24 84 70 eller på e-mail sonni@hoejlands-vvs.dk, hvis du vil høre mere om muligheden for en varmepumpe eller et andet varmesystem.

​"Arbejdet var vel forberedt og udført hurtigt og professionelt."

Ebbe, Ringsted

​"Jeg har altid været tilfreds med Højlands VVS. Sonni laver altid et godt stykke arbejde og er til at regne med. "

Claus, Sorø

​"Yderst tilfreds med udført opgave og pris ikke mindst :) "

Per, Store Merløse

​"Var fint tilfreds med arbejdet som blev udført. Badeværelset er blevet som vi havde håbet på."

Michael, Sorø

Et godt tilbud - Tlf.: 51 24 84 70