Ring for et uforpligtende tilbud 51 24 84 70

​Renovering af badeværelse på Sydsjælland

​Højlands VVS ApS i Sorø tilbyder renovering af badeværelse overalt i Sydsjælland. Vi har stor erfaring med renovering af badeværelser, og det kan være i forbindelse med villaer, parcelhuse, ejerlejligheder, lejelejligheder, sommerhuse, institutioner og boligforeninger.

Hovedentreprise ved renovering af badeværelse

​I forbindelse med renovering af badeværelse skal der ofte indrages andre håndværkere - herunder for eksempel elektrikere, murere mere videre, og derfor tilbyder vi hovedentrepriser. Det betyder, at du kun behøver at indhente et tilbud på selve renoveringen. Dermed får du kun en kontaktperson og en regning, som du skal forholde dig til. Desuden behøver du ikke at koordinere forløbet mellem de forskellige håndværkere.

Når vi udfører en renovering har vi altid fokus på grundigt håndværk, høj kvalitet og god kundeservice undervejs i hele forløbet. I forbindelse med en hovedentreprise benytter vi kun håndværkere, som vi har gode erfaringer med, og som også lægger vægt på grundigt håndværk og høj kvalitet.

Derved bliver du sikret et godt resultat, som bliver pænt og lækkert, og som vil holde i mange år uden brud på rør og knækkede fliser.

En renovering skaber nye muligheder

​Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning i forbindelse med selve renoveringen, så du bliver godt klædt på til at vælge materialer, sanitet, design samt praktisk indretning af dit nye badeværelse. Ofte vælger vores kunder at ændre på deres badeværelse i forbindelse med en renovering. Måske ønsker de, at badekaret skal væk, så der bliver mere plads, eller måske ønsker de, at der skal være to håndvaske.

Kontakt gerne Højlands VVS ApS, hvis du vil høre mere. Ring på telefon 51 24 84 70 eller skriv til sonni@hoejlands-vvs.dk.

​"Arbejdet var vel forberedt og udført hurtigt og professionelt."

Ebbe, Ringsted

​"Jeg har altid været tilfreds med Højlands VVS. Sonni laver altid et godt stykke arbejde og er til at regne med. "

Claus, Sorø

​"Yderst tilfreds med udført opgave og pris ikke mindst :) "

Per, Store Merløse

​"Var fint tilfreds med arbejdet som blev udført. Badeværelset er blevet som vi havde håbet på."

Michael, Sorø

Et godt tilbud - Tlf.: 51 24 84 70